De bruiloft is de dag dat je er op je aller mooist uit wil zien.

Stralend, egaal, mooie huid, mooi haar, mooie handen en nagels, mooie jurk, perfecte ambiance en de liefste en belangrijkste mensen om je heen.
Wij kunnen jou de mooiste make up bieden die jij wenst, die de hele dag houdt. Het is een speciale make up techniek, met mooie effecten die op de foto goed te zien zijn. Deze moeten immers aan de muur schitteren. Wel is het de bedoeling dat je er zowel op de foto als reallife er hetzelfde uitziet. Ook moet u naderhand kunnen kiezen of u de foto's zwartwit, sepia of kleur wilt drukken. Bij standaard make up heeft u grote kans dat de eerste 2 opties zo ie zo afvallen. Hierbij is make up namelijk snel vlekkerig waardoor het niet mooi is. Wij houden met alles rekening. 
Tevens bieden wij de optie bruidsmeisje(s) of moeder(s) op te maken en eventueel de bruidegom te poederen tegen de glans.

U komt vooraf voor een proefmake-up bij ons in de salon en de dag van de bruiloft komt Sabrina op de locatie van de bruid. Wij hebben ook als optie in de avond te komen om de make up extra aan te zetten op locatie en eventuele make up bij te werken. De zogeheten Touch Up. 

Dus gaat u trouwen en woont u in de omgeving van Lisse of Lisserbroek en zoekt u nog een bruidsvisagist? Maak dan snel een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 071-3613570.

De meest persoonlijke schoonheidssalon van Lisse & Lisserbroek

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 491

2165 AH Lisserbroek

Wimpers, PMU en peeling

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

Alle behandelingen mogelijk

Contactgegevens

T: 071-3613570

info@sense4beauty.nl

www.sense4beauty.nl

AnbosHome

Facebook zwart 2