Wij zijn de salon van Lisse en Lisserbroek voor het behandelen van de Acnéhuid.

De behandeling van acné vergt een specialistische opleiding en daardoor worden de behandelingen vergoed door de meeste aanvullende zorgverzekeringen. Wij zorgen dat er zo min mogelijk schade aan de huid ontstaat en de acnébacterie onderdrukt word.
Voor we starten met behandelen vind er eerst een gratis en geheel vrijblijvende intake plaats. Wilt u starten dan begint u eerst met de geadviseerde thuisproducten en na 2 weken is uw huid gewend aan de ingrediënten die in de huid aan het werk gaan en kunnen we starten met behandelen. De thuisverzorging en producten bepalen 75% van het eind resultaat.

Wij bieden de volgende behandelingen

  • Jeugd acne < 15 jaar
  • Acné Facial
  • Acné Peeling Level I
  • Acné Peeling Level II

Ook bieden wij behandelingen tegen Acnélittekens.

Oorzaak Acné

Oorzaak Acne

Acné berust op een ontsteking van de huid rondom de talgklieren. Bij het ontstaan van acné spelen verschillende factoren een rol. In de meeste gevallen begint acné in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat. De talgklieren in het gezicht, op de rug en de borst worden groter en produceren meer huidsmeer of talg, die bovendien dikker is van samenstelling. Indien er te veel talg wordt afgescheiden, kan de talg zich ophopen en kan de uitvoergang van de talgklier verstopt raken. Deze talgophopingen worden mee-eters of comedonen genoemd. Er zijn oppervlakkige mee-eters en meer onderhuids gelegen mee-eters. De talgophoping wordt nog versterkt door toegenomen verhoorning van de uitvoergang van de talgklier, waardoor deze nauwer wordt. In de talgklieren bevindt zich de Probioni bacterie, die de talg omzetten in vetzuren. Door de opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren zet de verstopte talgklier steeds verder uit en scheurt uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen in de aangrenzende huid terecht en veroorzaken een ontsteking. Hierdoor ontstaan pukkels en puistjes.

6667950 orig 

De meest persoonlijke schoonheidssalon van Lisse & Lisserbroek

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 491

2165 AH Lisserbroek

Wimpers, PMU en peeling

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

Alle behandelingen mogelijk

Contactgegevens

T: 071-3613570

info@sense4beauty.nl

www.sense4beauty.nl

AnbosHome

Facebook zwart 2