Deze revolutionaire 4-layer facelift is zeer speciaal. Deze behandeling zal zeer zeker een gezichtsverandering geven na één behandeling. Een cocktail van farmaceutische ingrediënten zal direct de huid binnendringen en daar verstevigen, opbleken en verfrissen.

Geschikt voor:

  • Couperose
  • Rosacea
  • Droge/gedehydrateerde huid
  • na operaties
  • na microdermabrasie

Het advies is eerst 6 behandelingen in kuurverband te doen en daarna onderhoudend bij te houden. Ook adviseren wij op te passen met pittig eten, gekruid eten, regelmatig bezoeken van de sauna en alcohol gebruik te matigen. Dit belast allemaal de vaatwandjes. Ook kan het slikken van Vitamine C tussen de 2000-4000mg per dag helpen de vaatwandjes te versterken. Voor meer advies kunt u bij Sabrina terecht.

Untitled 31

Oorzaak Couperose

De opperhuid van het gezicht bevat veel zeer kleine bloedvaatjes, die onder normale omstandigheden gesloten zijn. Bij temperatuursverandering, inspanningen en stress kunnen deze vaatjes uitzetten, waardoor een rode gelaatskleur ontstaat. Bij iemand die gevoelig is voor couperose zetten de haarvaatjes soms ook uit onder invloed van bijvoorbeeld warme dranken en voedsel, bepaalde kruiden en alcohol. Na een tijdje blijven de haarvaatjes continu uitgezet. Dit verklaart de fijne adertjes en de algemene roodheid in het gezicht. Couperose is dus een toename van die kleine bloedvaatjes.

Hoe deze toename van de bloedvaatjes ontstaat, is niet geheel bekend. Vaak is het erfelijk bepaald. Ook kan couperose een gevolg zijn van rosacea, een veelvoorkomende ontstekingsreactie van de huid. Maar in veel gevallen treedt couperose spontaan op zonder voorafgaande ontstekingsverschijnselen.

De huidziekte couperose is vervelend, maar ongevaarlijk. Het lijkt alsof je bloost, doordat je wangen continu rood verkleurd zijn. Vaak is ook je neus rood en soms zit couperose tevens op het voorhoofd en een gedeelte van de kin. Maar couperose kan behandeld worden!

De meest persoonlijke schoonheidssalon van Lisse & Lisserbroek

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 491

2165 AH Lisserbroek

Wimpers, PMU en peeling

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

Alle behandelingen mogelijk

Contactgegevens

T: 071-3613570

info@sense4beauty.nl

www.sense4beauty.nl

AnbosHome

Facebook zwart 2