Waarom permanente make-up bij ons in Lisserbroek laten zetten?

Ik ben de aangewezen salon van Lisse en Lisserbroek voor het zetten van permanente make up. Waarom? Omdat u bij Sense 4 Beauty Lisserbroek 100% tevreden moet zijn en dus uw wensen op nummer 1 staan. Ik beginnen pas met pigmenteren als u er 100% vertrouwen in heeft en alle wensen besproken zijn. 

Permanente make-up is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten met een ultra dunne naald in de dermale (tweede) laag van de huid worden aangebracht. Het doel van deze procedure is het verbeteren van het uiterlijk en zelfbeeld, het verhogen van zelfvertrouwen het zorgen voor een meer actieve levensstijl en het geven van meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing voor u.


Zowel vrouwen als mannen ervaren de voordelen van permanente make up/micropigmentatie om hun eigen natuurlijke schoonheid te verbeteren. Om praktische redenen kan permanente make-up vaak de enige oplossing zijn, bijvoorbeeld wanneer u een allergie voor cosmetica heeft, gevoelige ogen bij contact lenzen, een visuele handicap of trillende handen heeft.

Wij gaan samen, bij ons in Lisserbroek, met u na wat uw wensen zijn. Bij permanente make up van de lipcontour en wenkbrauwen wordt er eerst voorgetekend en pas gepigmenteerd als we beide 100% tevreden zijn. Hierna wordt de kleur bepaald en zal het pigmenteren starten. Na 6 weken tot 3 maanden komt u nogmaals voor het bijwerken. dit zorgt er tevens voor dat de permanente make up voor minimaal een jaar blijft zitten. Heeft u interesse kom langs bij ons in Lisserbroek en profiteer van mooie eyeliner, wenkbrauwen of lipcontour. 

Mogelijkheden van PMU

Als PMU specialist bieden wij u de mogelijkheid om zeer subtiel te corrigeren, waardoor de natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd. Het aanbod in technieken en behandelingen is eindeloos, maar de meest gekozen vormen van permanente make-up zijn wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Uitgelopen make-up is verleden tijd!

De meest persoonlijke schoonheidssalon van Lisse & Lisserbroek

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 491

2165 AH Lisserbroek

Wimpers, PMU en peeling

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

Alle behandelingen mogelijk

Contactgegevens

T: 071-3613570

info@sense4beauty.nl

www.sense4beauty.nl

AnbosHome

Facebook zwart 2