Waarom bij ons in lisserbroek 3D-10D / RussianVolume wimperextensions laten zetten?

U kent het vast wel, die dames met van die hele zware matten op hun ogen. Te veel. Er komen bij mij ook veel mensen die direct zeggen...'ik wil niet van die barbiewimpers'. Er wordt dan ook snel gedacht dat 3D heel zwaar is, maar niets is minder waar. Wat is nu het verschil tussen vele soorten 3D tot 10D (Russian volume) wimpers in de markt?

De meeste werken allereerst met erg synthetische en vooral dikke wimpers. Deze zijn hard en erg zwaar waardoor het er ook zo zwaar en nep uitziet. Dan komt daar nog bij kijken dat vele kant-en-klare wimperplukjes plakken. Wat is daar het nadeel van? Deze plukjes zitten al aan elkaar gelijmd, daar moet dan ook nog lijm aan komen om aan de wimper vast te plakken, waardoor je dus het dubbele gewicht van de lijm er nog eens bij hebt. EN alle lijmen op de markt (buiten Misencil) pas na minimaal 3-5 seconde droog zijn, waardoor de kans op aan elkaar plakken heel groot is, wat irritatie en schade veroorzaakt.

Genoeg over anderen. Wat maakt ons nu anders in het plakken van 3D tot 10D RussianVolume? Wij werken met hele dunne wimpers van maar een dikte 0,05 (de meeste werken met 0,15 of dikker), waardoor het gewicht bij 3D-4D ongeveer gelijk is een een One-by-One wimper. Wat hierbij het belangrijkste is, is dat ik zelf de plukjes maak. Ik maak dus zelf van een aantal losse wimperextensions een waaier van 3 tot 10 wimpers (afhankelijk van de wensen van de klant) welke d.m.v. een mini puntje lijm direct op de wimper geplakt wordt. Doordat ze zo dun zijn en een klein druppeltje lijm hebben belast het uw eigen wimper niet. Zo kan het ook heel natuurlijk ogen als je bijvoorbeeld heel weinig wimpers hebt. Je krijgt een volledige wimperpartij terwijl je dat normaal niet hebt. Door de vele verschillende lengtes en soorten krul kunnen we het heel natuurlijk houden of juist heel vol zetten. Net wat uw wensen zijn. Ook kunt u kiezen tussen mat en glans. Bij mat is de intesiteit meer dan bij glans. 

Nog even samengevat. Waarom nu bij mij 3D tot 10D Russian Volume wimperextensions zetten?

  • Ik gebruiken hele dunne, veder zachte wimperextensions
  • Ik maak zelf de waaiers, waardoor er veel minder belasting voor uw wimpers is.
  • Keuze uit natuurlijk C-krul of extra D-krul
  • Keuze uit natuurlijk glanzende of intens matte wimperextensions
  • Keuze uit 3 tot 10 wimperextensions per wimper
  • Garantie op de extensions bij normaal gebruik
  • Ik ben erg kritisch in het eindresultaat
  • Ik heb ervaring met het zetten van wimperextensions sinds 2012
  • Ben gespecialisseerd in deze Advanced Lashes van Misencil
  • Wat u wenst creĆ«er ik voor u

3D 10 12

De meest persoonlijke schoonheidssalon van Lisse & Lisserbroek

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 491

2165 AH Lisserbroek

Wimpers, PMU en peeling

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

Alle behandelingen mogelijk

Contactgegevens

T: 071-3613570

info@sense4beauty.nl

www.sense4beauty.nl

AnbosHome

Facebook zwart 2